Categories: Yurt İçi

Düğün Dış çekim fotoğraflarınız için en iyi on yer (yurt içi)

Düğün Dış Çekim İçin En İyi 10 Yer

Düğün; hayatımız boyunca unutamayacağımız anılar bırakan önemli törenlerdir. Düğün öncesinde yapılan hazırlıklar kadar düğün öncesinde yapılan dış çekimlerde çok önemlidir. Dış çekimlerin yapıldığı mekanlar tarihi mekanlar olabileceği gibi doğal güzelliklere sahip mekanlar da olabilir. Düğün fotoğrafları çekebileceğiniz özel stüdyolar günümüzde düğün hazırlığı yapan çiftlere hizmet vermektedir. Türkiye’de düğün dış çekimi yapabileceğiniz en iyi 10 yeri birlikte inceleyelim.

Emirgan Korusu

İstanbul’da dört mevsim özelliklerini bir arada görebileceğiniz bir mekan arıyorsanız Emirgan Korusu aradığınız mekan konumunda. Muhteşem doğası, köşkleri, göletleri, sahip olduğu peyzajı ve boğaz manzarası ile muhteşem düğün fotoğrafları çekebilirsiniz.

Rahmi Koç Müzesi

 İstanbul’da yer alan Rahmi Koç Müzesi dış çekimler için size özel izin veriyor. Belirli bir ücret karşılığında müzenin ziyaretçilere kapalı olan bölümlerinde fotoğraf çekebiliyor ve bu anı ölümsüzleştirebiliyorsunuz.

Hıdiv Kasrı

 Beykoz’da yer alan Hidiv Kasrı mimarisi, peyzajı, boğaz manzarası, şelalesi ve doğası ile düğün fotoğrafı çekebileceğiniz nadide mekanlardan. Kasrın içindeki köşkün balkonunda boğaz manzarası eşliğinde harika fotoğraflar çektirmek size kalıyor.

Efes Antik Kenti

İzmir’de yer alan ve tarihi mö 9000 yılına dayanan Efes Antik Şehri düğün dış çekimi için özel mekanlardan biri. Celcius Kütüphanesi kalıntıları, antik yürüyüş yolu, antik amfi tiyatro size muhteşem fotoğraflar çekme imkanı sunuyor. Evlenecek çiftler için özel bir mekan olan Efes Antik Kentini gezmek istediğinizde her köşesinde düğün çekimi görebiliyorsunuz.

Alaçatı

Alaçatı sahip olduğu eski evleri, doğal ve tarihi yerleri, yel değirmenleri, doğası ile sizlere muhteşem fotoğraflar sunuyor. Renkli masalara sahip sokaklarında fotoğraflar çekebilir, sahillerinde deniz manzarası tercih edebilir, birbirinden özel peyzajına sahip sahil parkında muhteşem düğün fotoğrafları çekebilirsiniz.

Side Antik Kenti

 Antalya’nın en özel yerlerinden biri olan Side Antik Kenti; Apollon Tapınağı, renkli ahşap evleri, tarihi camisi ve sahilleri ile düğün dış çekimi yapabileceğiniz özel mekanlardan biri. Dilerseniz tarihi yapıların içinde fotoğraf çektirebilir, dilerseniz denizi tercih edebilir veya renkli ahşap evlerin balkonlarında poz verebilirsiniz.

Balat Semti

İstanbul’un özel mekanlarından biri olan Balat, restore edilen evleri, renkli dış sokakları ve Osmanlı Mimarisine sahip konakları ile düğün fotoğrafları çektirebileceğiniz özel mekanlar arasında yer alıyor. Balat sokaklarından hangisine girerseniz girin renkli ve özel bir köşe bulabilirsiniz.

Pamukkale

 Denizli’de yer alan Pamukkale travertenleri, özel kayaç yapısı ile dünya üzerinde iki ülkede yer alan özel bir yerdir. Ülkemizde Pamukkale’de yer alan travertenler termal kaynaklar ile beslendiği için muhteşem bir görsele sahip olduğu gibi travertenlerin arkasında Hierapolis Antik Kenti, aşağısında ise özel bir peyzaja sahip gölet bulunmaktadır. Düşün fotoğrafı çektirmek için travertenleri tercih edebilir, gölet etrafında yer alan muhteşem doğayı tercih edebilir veya Hierapolis Antik Kenti’nin ayakta kalan saraylarını, antik tiyatrosunu kullanabilirsiniz.

Büyükada

 İstanbul’da konakların içinde düğün fotoğrafı çekmek isterseniz eski konakların yer aldığı ve doğal yapısı ile Büyükada tam size göre. Sahilde yer alan renkli evleri, rengarenk sokakları, meydanı, faytonları ve tarihi konakları ile yıllarca unutamayacağınız düğün fotoğrafları çekebilirsiniz.

Adana Karataş sahili

Adana’da yaşıyorsanız ve farklı mekanlarda fotoğraflar çekmek istiyorsanız Karataş sahili tam size göre. Karataş ilçesinde yer alan Magarsus antik kentini tercih edebilir, sahilde yer alan tersanenin renkli gemilerinde fotoğraflar çekebilir, Karataş sahilinde günbatımından denizin arka planınıza alacak kusursuz fotoğraflara imza atabilirsiniz.

İlker Aykan

View Comments

  • Hello this is somewhat of off topic but I was wondering if blogs use WYSIWYG editors or if you have to manually code with
    HTML. I'm starting a blog soon but have no coding experience so I wanted to get advice from someone with experience.

    Any help would be greatly appreciated!

  • I know this if off topic but I'm looking into starting my own blog and was curious
    what all is needed to get setup? I'm assuming having a blog like yours
    would cost a pretty penny? I'm not very internet savvy
    so I'm not 100% certain. Any suggestions or advice would be greatly appreciated.
    Kudos

  • This design is steller! You obviously know how to keep a reader amused.
    Between your wit and your videos, I was almost moved to start my
    own blog (well, almost...HaHa!) Great job. I really loved what you had to say, and more than that, how you presented it.

    Too cool!

  • I all the time emailed this webpage post page to all my friends, as if like to
    read it then my links will too.

  • I am actually grateful to the holder of this site who
    has shared this impressive article at at this time.

Recent Posts

Japonyada sizi şaşırtacak ilginç şeyler

JAPONYADA SİZİ ŞAŞIRTACAK 8 ŞEY Japonyaya gitmeden önce sadece oranın muhteşem yemek kültürünü , sayısız…

4 sene ago

Türkiye`de tırmanış yapılacak en iyi 10 zirve

 Ağrı Dağı Ağrı Dağı yüzyıllardır birçok insan için Türkiye topraklarındaki en ulaşılmaz ve zor konumlardan…

5 sene ago

Türkiye`de Dağcılık

TÜRKİYE`DE DAĞCILIĞIN GELİŞİMİ Türkiye'de Dağcılık geçtiğimiz yüzyıl içerisinde başlamıştır. İlk olarak Dağcılık aktivitelerini Türklerden ziyade…

5 sene ago

Alaçatı gezilecek yerler- en iyi on

Alaçatı Gezilecek Yerler Rehberi Alaçatı bildiğiniz gibi Türkiye'nin en güzel tatil beldelerinden birisi konumunda. Özellikle…

5 sene ago

Doğu ekspresi

Doğu Ekspresi Turu Sosyal medya sayesinde çok meşhur olan ve herkes tarafından çok merak edilen…

5 sene ago

Marmaris`in en güzel 10 plajı

MARMARİS VE ÇEVRESİNDEKİ EN GÜZEL 10 PLAJ Marmaris Muğla il sınırları içinde kalan Türkiye’nin en…

5 sene ago