Categories: Gece Hayatı

Belgrad gece hayatı en iyi 5 bar

Balkanların en büyük şehirlerinden biri Sırbistan`ın başkenti Belgrad` ta yaklaşık 1.2 milyon insan yaşıyor.  Güzel kızları ve bol haraketli gece hayatıyla öne çıkan Belgrad’ın sokakları hafta içi bile insanlarla dolup taşıyor. Gece hayatının hiç durmadığı  bu şehirde, nehir üzerindeki teknelerde dünyaca ünlü disko ve barlarda sabahlara kadar süren eğlenceler düzenleniyor.

Parti denilince ilk akla gelen Avrupa şehirlerinin başında geliyor Belgrad. Özellikle bahar ve yaz aylalarında Belgrad gece hayatının zirvesine ulaşsa da  tüm yıl boyunca gece hayatı her zaman çok canlı.

Nehrin üstünde bulunan yüzen clublar , birbirinden farklı konseptleri ve büyüklükleriyle Belgrad gece hayatında ayrı bir yere sahip. Bu klüplerin bir diğer avantajı ise yerleşim bölgelerine uzak olmasından dolayı eğlence sabahlara kadar sürüyor.

BELGRAD GECE HAYATI

Belgrad gece hayatı o kadar ünlüki CNN  ve Time dergisine bile konu olmuş. Belgrad gece hayatı sadece Belgradlılar için değil, komşu şehirlerden hatta komşu ülkelerden özellikle hafta sonralı Avrupanın birçok yerinden gelen insanlar için bir eğlence noktası olmuş.

Şehrin her bir tarafında birbirinden güzel barlar ve night clubler bulunuyor. Forsquare gibi uygulamalarla yada kaldığınız otelin görevlilerine sorarak bu klüplerin en iyilerinin nerede olduğunu öğrenebilir  ve hakkında bilgiler alabilirsiniz.

BELGRAD GECE KULÜPLERİ

KC Grad , 20/44, The Tube Belgrad`taki gece kulüplerinin önde gelenlerinden. Bahar ve yaz döneminde ise  Sava ve Danube Nehirleri üzerinde bulunan teknelerdeki kulüpler daha çok rağbet görüyor. Genellikle house müzik çalan, Sound, 20/44 ve Poveratac nehir yaz döneminde  gece hayatının en önemli isimlerinden. Ancak dans etmek isteyenler için teknelerdeki barlarda pist bulunmuyor çünkü Sıprlar pistte dans etmek yerine ayakta durup sallanmaktan hoşlanıyorlar.

1- 20/44 Belgrade Nightclub

Belgrad gece hayatı denince ilk akla gelen isimlerden biri Sava nehri üstünde bulunan club 20/44. Mekan yaz kış açık, yaz aylarında ise geminin güvertesi dans meraklıları için dans pistine dönüşüyor. Belgrad ta  en ses getiren partilere ev sahipliği yapan disko kaliteli müzik dinlemek isteyenler için vazgeçilmez adres. Teknenin kapalı bölümü ise Belgrad`ın soğuk gecelerinde misafirlerine sıcak ve konforlu bir ortam sunuyor.Soğuk kış günlerinde bile, teknenin kapalı bölümü müdavimlerine son derece konforlu ve sıcak bir ortam sunuyor.

Giriş ücreti: 4 Euro civarında  ve alkol fiyatları oldukça uygun.

2-The Tube

Sibina ve Dobracina caddelerinin kesiştiği yerde şehir merkezinde yer alan The Tube eğlencenin klasik adreslerinden biri sayılıyor. 2007’de açılan mekan açıldığı günden bugüne popülerliğini yitirmemiş ve bir klasik haline gelmiştir. Mekan iç dizaynıyla Amerikadıki klüpleri aratmayacak özelliktedir.

Mekan bu güne kadar dünyaca ünlü birçok elektronik müzik yapan gruplara ev sahipliği yapmıştır.  Steve Bug,, Tini, Heidi, Dixon, Ben Klock,  Maceo Plex bu güne kadar bu mekanda çalan isimlerdendir.  Mekan perşembe,cuma ve cumartesi günleri açık giriş ücreti ise 5€.

3-Plastic

Belgrad’taki kulüpler arasındaki en gözde yerlerden biri ise Clup Plastictir. Şehir merkezinde yer alan mekanın iki farklı bölümü bulunuyor. Moda haftası partileri genellikle bu mekanda yapılıyor. Yaz gelince ise kulüp nehir üzerine yazlık yerine taşınıyor.

4-Sound

Sound sadece yaz aylarında hizmet veriyor, nehrin üzerindeki en iyi clubların başında yer alıyor. Bazı geceler dünya starlarını bu kulüpte görmek mümkün. Mekan çok popüler o yüzden kıyafet kontrolü yapılıyor, eğer buraya gidecekseniz iyi giyinmeye özen gösterin. Belgradtaki diğer mekanlarla karşılaştırıldığında oldukça pahalı olmasına rağmen kapısında uzun kuyruklar oluşuyor. Kulüp yaz aylarında ve sadece hafta sonları açık.

5-POVETARAC

Yaz gecelerinin keyfini çıkaracak en güzel mekanlardan biri de Povetarac. Samimi ve sıcak bir atmosfere sahip kulübün girişinde oldukça uzun kuyruklar oluşuyor. Yerlilerin yanında Avrupa`dan gelen turistlerin de en çok tercih ettiği yerlerin başında geliyor. Povetarac sadece yaz aylarında açık ve bira fiyatları oldukça uygun olan bir yer.

Belgrad’ın en önemli özelliklerinden biri de tabikide sırp kızlarıdır. Belgrad kızları için  dünyanın en güzel kadınları desek yalan olmaz. Genellikle Uzun boylu, esmer ve renkli gözlü olan kızlar, sağlıklı beslenip, düzenli olarak spor yapıyorlar. Sırp kızlarının bir diğer özelliği ise oldukça eğitimli olmaları. Bir çoğu ingilizce konuşabiliyor. Yaz-kış mini etek giymeyi seviyorlar, genellikle dekolte giyinen kızlar nefesinizi kesebilir.

Belgrad gece hayatını takip etmek için belgradeatnight.com sitesini takip etmenizde yarar var. .

 

İlker Aykan

View Comments

  • Wow, this piece of writing is good, my younger sister is analyzing these
    things, thus I am going to let know her.

  • Hurrah, that's what I was searching for, what a stuff!

    existing here at this website, thanks admin of this website.

  • Do you have a spam problem on this site; I also am a blogger, and I was wondering your situation; we have developed some nice practices
    and we are looking to swap strategies with other folks, be
    sure to shoot me an email if interested.

  • Greate pieces. Keep posting such kind of information on your page.

    Im really impressed by your blog.
    Hi there, You've done an excellent job. I'll definitely digg it and for my part suggest to my friends.

    I'm sure they will be benefited from this site.

  • Since the admin of this site is working, no question very shortly
    it will be well-known, due to its quality contents.

  • Wow, that's what I was searching for, what a data! existing here
    at this weblog, thanks admin of this site.

  • I constantly emailed this weblog post page to all my contacts, as if like to read it next my links will too.

  • It's appropriate time to make a few plans for the long run and it is
    time to be happy. I've read this put up and if I may
    I desire to suggest you some fascinating things or advice.
    Perhaps you could write subsequent articles referring to this article.

    I wish to learn more issues approximately it!

  • Hi there, I discovered your site by the use of Google at the same time as searching for a comparable topic, your website came up,
    it appears to be like great. I have bookmarked it in my google bookmarks.

    Hello there, just was aware of your blog thru Google,
    and found that it's truly informative. I am gonna watch out for brussels.
    I will appreciate in the event you continue this in future.
    Many other people will probably be benefited from your writing.
    Cheers!

Recent Posts

Japonyada sizi şaşırtacak ilginç şeyler

JAPONYADA SİZİ ŞAŞIRTACAK 8 ŞEY Japonyaya gitmeden önce sadece oranın muhteşem yemek kültürünü , sayısız…

4 sene ago

Türkiye`de tırmanış yapılacak en iyi 10 zirve

 Ağrı Dağı Ağrı Dağı yüzyıllardır birçok insan için Türkiye topraklarındaki en ulaşılmaz ve zor konumlardan…

5 sene ago

Türkiye`de Dağcılık

TÜRKİYE`DE DAĞCILIĞIN GELİŞİMİ Türkiye'de Dağcılık geçtiğimiz yüzyıl içerisinde başlamıştır. İlk olarak Dağcılık aktivitelerini Türklerden ziyade…

5 sene ago

Alaçatı gezilecek yerler- en iyi on

Alaçatı Gezilecek Yerler Rehberi Alaçatı bildiğiniz gibi Türkiye'nin en güzel tatil beldelerinden birisi konumunda. Özellikle…

5 sene ago

Doğu ekspresi

Doğu Ekspresi Turu Sosyal medya sayesinde çok meşhur olan ve herkes tarafından çok merak edilen…

5 sene ago

Marmaris`in en güzel 10 plajı

MARMARİS VE ÇEVRESİNDEKİ EN GÜZEL 10 PLAJ Marmaris Muğla il sınırları içinde kalan Türkiye’nin en…

5 sene ago